Astaghfirulloh…Robbal baroyaah…
Astaghfirulloh…Minal Khothoyah…
Robbi zithni..’ilmannafii’aa…
Wawaffiqni…’Amalaan sholikha…

Ya roshulalloh…salam mun’alaika…
Ya rofi’asyaaniwaddaarojii…
‘Athfataiyajii rotal’alaami…
Ya Uuhailaljudiwalkaromi…
Ya Uuhailaljudiwalkaromi…

Ngawiti ingsun…nglara syi’iran…
Kelawan muji pareng pengeran…
Kang paring rohmat lan kenikmatan…
Rino wengine…tanpo pitungan…
Rino wengine…tanpo pitungan…

Duh bolo konco…prio wanito…
Ojo mung ngaji syare’at bloko…
Gur pinter dongeng nulis lan moco…
Tembe mburine…bakal sangsoro…
Tembe mburine…bakal sangsoro…

Akeh kang apal…Qur’an Hadist e…
Seneng Ngafirkeh marang liyane…
Kafir e dewe Ga’ di gatekke…
Yen isih kotor…ati akale…
Yen isih kotor…ati akale…

Gampang kabujuk…Nafsu angkoro…
Ing pepaese Gebyare ndunyo…
Iri lan meri sugi e tonggo…
Mulo atine…peteng lan Nisto…
Mulo atine…peteng lan Nisto…

Ayo sedulur…Jo nglale ake…
Wajib e ngaji sak pranatane…
Nggo ngandelake iman Tauhid e…
Baguse sangu…mulyo matine…
Baguse sangu…mulyo matine…

Kang aran sholeh…bagus atine…
Kerono mapan sari ilmune…
Laku torekot lan ma’rifate…
Ugo hakekot…manjing rasane…
Ugo hakekot…manjing rasane…

Alqur’an kodhim…wahyu minulyo…
Tanpo tinulis iso diwoco…
Iku wejangan guru waskito…
Den tancep ake ing njero dodo…
Den tancep ake ing njero dodo…

Kumantel ati…lan pikiran…
Mrasuk ing badan kabeh njeroan…
Mukjizat rosul dadi pedoman…
Minongko dalan…manjing e iman…
Minongko dalan…manjing e iman…

Kelawan Alloh…Kang maha Suci…
Kuduh rangkulan rino lan wengi…
Di tirakati di riadhoi…
Dzikir lan suluk jo nganti lali…
Dzikir lan suluk jo nganti lali…

Urip e ayem…rumongso aman…
Dununge roso tondo yen iman…
Sabar nerimo snajan paspasan..
Kabeh tinakdir saking pengeran…
Kabeh tinakdir saking pengeran…

Kelawan konco…dulur lan tonggo…
Kang podo rukun ojo daksio…
Iku sunnah e rosul kang mulyo…
Nabi muhammad…panutan kito…
Nabi muhammad…panutan kito…

Ayo nglakoni…sekabeane…
Alloh kang bakal ngangkat drajate…
Senajan ashor toto dhohire…
Ananging mulyo makom drajat e…
Ananging mulyo makom drajat e…

Lamun palastro…ing pungkasane…
Ora kesasar roh lan sukmane…
Den gadang Alloh syuargo manggone…
Utuh mayite…ugo ules…
Utuh mayite…ugo ules…

Ya roshulalloh..salam mun’alaika…
Ya rofi’asyaaniwaddaarojii….
‘Athfataiyajii rotal’alaami…
Ya Uuhailaljudiwalkaromi…
Ya Uuhailaljudiwalkaromi…

Semoga bermanfa’at dan sukses untuk kita semua